Câteva idei despre lume și viață...

Gânduri despre noi, despre oameni...


4 comments:

  1. Imi place gandurile tale, insa nu si cele politice... prea multa politica ai in capul tau de om destept, oare merita sa iti pui nervii in miscare pentru lucrurile care nu se vor indeplini asa cum vrei tu???
    Randurile de sus le-am scris nu cu ura, doar asa ca sa iti aduc aminte sa mai bagi pe aici si ceva pozitiv si frumos... Vreau mai multe ganduri frumoase dragule Nicu NICOLAESCU :)

    Cu mult drag
    Liuba :)

    ReplyDelete
  2. De-ai sti de cate ori mi-am propus sa nu mai scriu nimic legat de politica, sa ma rup pentru totdeauna de acest domeniu si sa ma axez exclusiv pe scrierea de literatura, dar, cand vad cat de mizerabili sunt politicienii nostri, chiar nu pot sa tac. Ma doare sufletul cand vad cat de batjocorit este cetateanul nostru, care vrea sa aiba o viata cat de cat mai buna, dar din cauza coruptilor de la guvernare, nu poate avea parte de ea. Oricum, treptat-treptat, sper sa renunt sa mai scriu politica, pentru ca deja ma afecteaza psihic pe mine.
    Iti multumesc ca mi-ai dat peste nas! ;) Daca se vor gasi mai multe persoane ca tine care sa faca acest lucru, cu siguranta voi reusi sa ma debarasez de acest viciu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca am ras zand am citit fraza: "Iti multumesc ca mi-ai dat peste nas!" suna atat de amuzant si sa stii ca acest comentariu m-a facut mult mai vesela ca toate celelalte postari despre politica... Iti stiu dorinta mare de a face ceva schimbari, insa nustiu cine te aude... Te aude doar mesagerii lui Dumnezeu, asa ca lasa totul in Puterea Lui Dumnezeu!

      In asteptarea gandurilor frumoase ...

      Liuba:)

      Delete
    2. Pai, asa si voi face. Daca va fi voia Domnului, va schimba mentalitatea politicienilor nostri, daca nu va voi, asta e. Intr-adevar, nu pot eu sa fac nimic in acest sens.

      Nicu

      Delete