Savatie Baştovoi – un scriitor care ştie ce scrie!

Omul, pe parcursul vieţii sale, face mai mult rău decât bine. Chiar şi puţinul bine făcut, e tot un rău până la urmă. Centralele atomoelectrice, deşi ne dau lumină, odată avariate, pot lua sute de mii de vieţi. Automobilele, care par un bun indispensabil omului, iau, în lume, la fiecare trei secunde, o viaţă. Pacea americanilor şi a europenilor, care e şi ea un lucru bun, nu este altceva decât moartea şi teroarea asiaticilor ori a africanilor.

Uneori am impresia că Dumnezeu ne-a părăsit… Că alături de noi a rămas doar Diavolul.

Cartea lui Savatie Baştovoi este o lucrare a punerii pe gânduri. Citind-o, am ajuns la concluzia că orice ni se poate întâmpla. Pericolul ne pândeşte de pretutindeni. După ce ne vor fi impuse cu forţa homosexualitatea, pornografia, avortul, vrăjitoria; EUTANASIA – laitmotivul cărţii Diavolul Este Politic Corect, ne va fi impusă şi ea. Politicienii nu dorm, ei nu încetează să facă jocul mizerabil al Diavolului.

„Vor fi unii care vor avea dreptul să trăiască şi alţii care vor avea dreptul să moară! Ha, ha! Ai auzit? Vor avea dreptul să moară! Va fi singurul lor drept!” (p. 71).

Omul, dintr-o fiinţă a lui Dumnezeu, este transformată într-o ladă de gunoi în care sunt ticsite mii de legi, pe care, vrea, nu vrea, trebuie să le respecte.

Democraţia este atât de tâmpită, încât nu o mai poţi înţelege. Dacă în Olanda prostituţia şi consumul de stupefiante sunt acceptate prin lege, în unele districte din SUA şerifii, tot prin lege, sunt împuterniciţi să pună lacătul pe biserică atunci când se face o reclamaţie împotriva acesteia sau a pastorului că a vorbit împotriva homosexualităţii sau te miri împotriva la ce.

Dacă omul va tăcea, nu va protesta împotriva legilor mârşave, va ajunge la scenariul descris în cartea lui Savatie Baştovoi. Ni se va impune o lege 182/110, şi, EUTANASIA nu va mai fi o opţiune a individului, ci o procedură obligatorie. Grupurile de influenţă chiar ar putea favoriza transformarea umanităţii într-o turmă de dobitoace, pe care, când vor atinge vârsta de 65 de ani, să le bage forţat în aziluri, mai bine zis în abatoare, unde să li se administreze injecţia letală.

Ceea ce a scris Savatie Baştovoi în ultimul său roman DIAVOLUL ESTE POLITIC CORECT, nu cumva e o proorocie?!

No comments:

Post a Comment